ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 3-0 : πήρε την πρόκριση...και κράτησε το αήττητο ! (vid)

 Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας πήρε η Προσοτσάνη το απόγευμα της Τετάρτης νικώντας με σκορ 3-0 τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου ...

Έτσι οι πρωτοπόροι της Α΄Κατηγορίας κράτησαν το αήττητο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ...όντας η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής (μετά την ήττα της Χωριστής στον Βώλακα) και προκρίθηκαν στους ''8'' όπου θα αντιμετωπίσουν σε νοκ-αουτ αγώνα εκτός έδρας την Δόξα Βώλακα !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Κώστα Τσακμακίδη ενώ στο 42ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γουνατίδη !

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Παύλο Παυλίδη να ''σφραγίζει'' την πρόκριση για τους γηπεδούχους...στο 86ο λεπτό!

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)  καθώς και τα στιγμιότυπα μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.




Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...