ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : στην κορυφή το Φωτολίβος...''σεφτέ'' για τον Βαθύτοπο...νίκες για Σιταγρούς και Μυλοπόταμο ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 22 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 91 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , ο Άρης Φωτολίβους απολαμβάνει την ''μοναξιά'' της κορυφής μετά το σημαντικό διπλό στην έδρα της Γραμμένης με σκορ 1-2 χάρη σε τέρματα των Ρουμελιώτη και Ευσταθιάδη ενώ μείωσε για τους γηπεδούχους ο Χατζησαββίδης!

Σημαντική ημέρα και για τον Αετό Βαθυτόπου που πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο μετά την επαναδραστηριοποίηση του με σκορ 2-4 μέσα στα Αμπελάκια επί του τοπικού Άρη !

Ο Ηρακλής Μυλοποτάμου επικράτησε με σκορ 3-1 στο ντέρμπι επί της Δόξας Δράμας Β΄και έπιασε στην 3η θέση Γραμμένη και Σιταγρούς...

Τέλος οι Σιταγροί επικράτησαν με το εμφατικό σκορ 2-7 στο Λεκανοπέδιο επί της ακριτικής Δόξας Κ. Βροντούς , με τους ''Μαυραετούς'' να πετυχαίνουν πέντε γκολ στην επανάληψη και με τους Τοσούνογλου , Τσαρσιταλίδη και Ιωσηφίδη να σκοράρουν ''δις'' !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας έχουν ως εξής : 



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής! (Τετάρτη 15/5 , 17:00)

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης 15/5 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών τ...