ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΔΟΞΑ 2016 - Ν.Π.Σ.ΒΟΛΟΣ 2 -1 (διεκ.) : επικράτηση μέχρι το σημείο της διακοπής...παρά την μέτρια εμφάνιση!

Σε ένα αγώνα που δεν έληξε ποτέ η Δόξα 2016 μέχρι και το σημείο της διακοπής προηγείτο της ομάδος του Βόλου , με την ισχυρή καταιγίδα να μην αφήνει να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση ... 



Η δραμινή ομάδα που δεν έπιασε καλή απόδοση ωστόσο έχασε για άλλη μια φορά πάρα πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο 60 λεπτό από τη Μαρασλή. 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου Μαρασλή,Μπαντή και Πουλιουδη έχασαν και οι τρεις  από δύο ευκαιρίες μόνες τους με την αντίπαλη τερματοφύλακα. 

Τελικά στο 39 η Μαρασλή με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα του Βόλου ισοφάρισε με σέντρα σουτ της Ζεγλη στο 53. 

Η συνεχόμενη πίεση δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να κερδίσει η ομάδα μας πέναλτυ σε χέρι αμυντικού μετά από σέντρα της Αλατζιδου.

 Η Μαρασλή ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε την μπάλα εκτός. 

Στο κόρνερ που προήλθε απο την απόκρουση του πέναλτι η ίδια παίκτρια που το έχασε η Μαρασλή με κοντινή προβολή πέτυχε το 2-1 καταφέρνοντας έτσι με κάποιο τρόπο να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι. 

Η ξαφνική καταιγίδα που ήρθε αμέσως μετά την επίτευξη του δευτέρου τέρματος μετέτρεψε το γήπεδο σε βούρκο καθιστώντας αδύνατη την συνέχιση του αγώνα.

Η σύνθεση της δραμινής ομάδος :

Ριζοπούλου,Κελεμπέκη,Ιτόγια,Ζήση,Σωμάδη(55'Αλατζίδου),
Χατζηιωάννου,Πουλιούδη,Λαζαρίδου,Μαρασλή,Ghazaryan,
Μπαντή.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :








Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...