ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ορφέας Χωριστής - Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου 2-2 : σπουδαίος βαθμός για τους Ακρίτες σε μια δύσκολη έδρα!

 (X)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Χωριστής ανάμεσα στον τοπικό Ορφέα και τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου που ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΑΈΠΣ Δράμας!

Ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις , παιχνίδι κέντρου κυρίως με πολλές αλλαγές τόσο στο σκορ όσο και στην δομή του παιχνιδιού!

Με τον τοπικό Ορφέα να ''εγκλωβίζεται'' στο πρώτο μέρος στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ακρίτα ο οποίος μάλιστα κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 40΄με τον Μπάτζιο!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να γυρίσουν το παιχνίδι μέσα σε ένα επτάλεπτο (50΄Μανωλεσάκης , 57΄Αραμπατζής) και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην συνέχεια ...

Ο Ακρίτας μετά την ανατροπή του σκορ ανέβασε τις γραμμές του με στόχο να ισοφαρίσει κάτι που το πέτυχε στο 87ο λεπτό με ένα απίστευτο ''φάουλ-μπανάνα'' που έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι!

Σίγουρα πολύτιμος βαθμός για την ακριτική ομάδα που έχει ανεβάσει στροφές και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος.....απο την άλλη ο Ορφέας έ(Χ)ασε έδαφος στην κούρσα της κορυφής απο την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς και χάνοντας την ευκαιρία να την πλησιάσει στους δύο ...μετά την ''γκέλα'' της Προσοτσάνης!

Παρακάτω δείτε την καθιερωμένη ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και video με τα στοιχεία της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :






Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...