ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας Β' - Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης 2-2 : έ(Χ)ασαν έδαφος αμφότεροι! (vid)

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Δόξας Δράμας Β΄και Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης (2-2) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...

Έτσι αμφότερες οι ομάδες παρέμειναν στους 11 βαθμούς και υποχώρησαν στον βαθμολογικό πίνακα ...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , η ουσία του παιχνιδιού ήταν στο πρώτο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ του αγώνα ...

Σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια ..στο 14΄ο Κοντογιάννης άνοιξε το σκορ με ασύλληπτο σουτ με το αριστερό όπου έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Γιάνγκου (1-0)!!!!!

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και βρήκαν την ισοφάριση με τον Μπάμπη Αθανασιάδη στο 36΄(1-1) με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή !

Στο 42΄ τα μικρά Μαυραετόπουλα ξαναπήραν προβάδισμα με τον Κοντογιάννη που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα , ''χορεύοντας'' όλη την άμυνα της Γραμμένης και με ωραίο πλασέ πέτυχε ακόμα ένα όμορφο τέρμα!

Στο 44΄ γρήγορο φαουλ στο κέντρο απο τον Μπάμπη Αθανασιάδη που βρίσκει τον Δημήτρη Χατζησαββίδη ο οποίος κυριολεκτικά με δεύτερη προσπάθεια μπαίνει με την μπάλα στο τέρμα παρά την προσπάθεια των αμυντικών (2-2) !

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ενώ ακολούθως δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου :







Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...