ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 10ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε για το 2022 , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 20 γκολ και έτσι συνολικά φθάσαμε στα 206 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!


Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , Προσοτσάνη και Χωριστή ε(Χ)ασαν έδαφος αμφότερες και έτσι η Νέα Αμισσός που κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Νευροκοπίου μείωσε την διαφορά απο την κορυφή στους δύο βαθμούς και με τον ερχομό του νέου έτους έχουμε και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στην Προσοτσάνη και την Νέα Αμισσό!

Αναλυτικά : 

Στην Χωριστή , ο τοπικός Ορφέας και ο Γ.Σ. Προσοτσάνης αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 , με τον Ρούσσο να ανοίγει το σκορ απο τα 11 μέτρα στο 2ο μόλις λεπτό και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με ωραίο γκολ του Αραμπατζή λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο...

Η Νέα Αμισσός έστω και δύσκολα κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Βραμέντζαλη στο 52ο λεπτο ,  μείωσε την διαφορά απο την κορυφή στους δύο βαθμούς και τώρα πάει στην Προσοτσάνη για να διεκδικήσει τον ''θρόνο'' της κορυφής απο τους πρωτοπόρους!

Η Δόξα Βώλακα συνέχισε την ανοδική της πορεία νικώντας 3-0 την Δόξα Πετρούσας που έπαιξε σχεδόν όλο το ματς με παίκτη λιγότερο (κόκκινη στο 6΄στον Τζάρτζαλο) ενώ σε κομβικό σημείο έχασε και πέναλτι με τον Ξενίδη!
Οι ''Μαυραετοί'' του Φαλακρού με την 4η συνεχόμενη νίκη τους ....μείωσαν την διαφορά απο την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς ...η δε Πετρούσα μετά την ήττα απο το Καλαμπάκι είδε την διαφορά απο την κορυφή να υποχωρεί πλέον στο -10...

Την ανοδική του πορεία συνέχισε και το Καλαμπάκι που έφυγε απο την Αλιστράτη με το ''διπλό'' (1-3) επί του Μακεδονικού Αλιστράτης και έφθασε τους 18 βαθμούς (πέντε λιγότερους απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη) χάρη σε δύο τέρματα του Προκοπίου και ένα του Χιντζίδη ενώ νωρίτερα είχε μειώσει προσωρινά ο Υψηλός!

Στην Καλλίφυτο , ο τοπικός Εθνικός Αστέρας ''γκάζωσε'' στην επανάληψη και συνέτριψε με σκορ 5-0 την Α.Ε. Καλής Βρύσης χάρη σε ''γνήσιο'' χατ-τρικ του Φουρουντζή και ανέβηκε στους 13 βαθμούς κλείνοντας έτσι με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο....

Στον Αγιο Αθανάσιο , ο τοπικός Μέγας Αλεξ. ...με ''φόρα'' απο το Λεκανοπέδιο νίκησε την Α.Ε. Αμπελοκήπων με σκορ 3-0 συνεχίζοντας έτσι τις καλές εμφανίσεις και μπαίνοντας στην οκτάδα για πρώτη φορά στην φετινή διοργάνωση!

Τέλος στον Καλαμώνα , ο τοπικός Άρης και οι Φίλιπποι Δοξάτου έ(Χ)ασαν έδαφος αφού αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε ένα ματς όπου ο Κυριαζάκης άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Καγιάογλου στο 44΄!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε)  :



 



Γ' Εθνική 2023-24 : οι σκόρερς των ομίλων...με την ''γλώσσα των αριθμών'' !

 Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας ολοκληρώθηκε πριν απο λίγες ημέρες .... Ο Αργεντίνος Φράνκο Σέα του Νέστου Χρυσούπολης με ένα καρέ σ...