ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Μακεδονικός Αλιστράτης - Α.Ε. Καλαμπακίου 1-3 : νέο τρίποντο για τους ''κιτρινόμαυρους'' που ''κρυφοκοιτάζουν'' την κορυφή!

 Συνέχισε την ανοδική της πορεία η Α.Ε. Καλαμπακίου που έφυγε με το ''διπλό'' απο την Αλιστράτη νικώντας τον τοπικό Μακεδονικό με σκορ 1-3 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' (που τρέχουν ένα αήττητο σερί έξι αγώνων - τρείς νίκες και τρείς ισοπαλίες- απο τις 29/10 όταν και έχασαν στον Ξηροπόταμο) έφθασαν τους 18 βαθμούς και πλησίασαν την κορυφή στους πέντε βαθμούς...ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πράσινοι'' παρέμειναν στην προ-τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 24ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του Προκοπίου ...με την Αλιστράτη να προσπαθεί να αντιδράσει και να φθάνει στην μείωση του σκορ με τον Υψηλό στο 40΄με ένα πολύ ωραίο γκολ..

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι έκανε σωστή διαχείριση του σκορ και έφθασε σε ένα ακόμη γκολ στο φινάλε με τον Χιντζίδη στο 90΄λεπτό...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθούν και τα στιγμιότυπα του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 





Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...