ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Μέγ.Αλέξ. Ορφανίου - Δόξα Δράμας 1-3 : δεύτερο σερί τρίποντο....βαθμολογική ανάσα...και εκτός επικίνδυνης ζώνης!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη υπό την τεχνική ηγεσία του Γιάννη Αποστολίδη πέτυχε η Δόξα Δράμας νικώντας μέσα στο Ορφάνι τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με 3-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.



Η Δόξα Δράμας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο δεύτερο λεπτό πέτυχε γκολ με τον Χρήστο Ιορδανίδη που σε δύο αγώνες έχει σκοράρει ισάριθμες φορές.

Αντίθετα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επίσης 46΄ πέτυχαν γκολ, αυτό της ισοφάρισης με τον Παπαδόπουλο.

Στο επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος Θωμάς της Δόξας Δράμας , δεν καταφέρνει να σκοράρει αφού η προσπάθεια του σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι.


Καλύτερη η δραμινή ομάδα πέτυχε την ανατροπή και τη νίκη με δύο γκολ που πέτυχαν αρχικά ο Παπαϊωάννου στο 65’ και στη συνέχεια ο Φραγκούλης στο 71’.

Στο 75’ έρχεται δεύτερη ευκαιρία που σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι από σουτ του Θεοδοσιάδη.


Οι συνθέσεις:

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κατσαβάκης): Παπαβασιλείου, Αφεντουλίδης, Μπιλίκμπασι, Μηλιάδης (77' Θεοδωρίδης), Ανδρεανίδης, Καρσλίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουσάι (69' Πέτκος), Παπαδόπουλος, Καρακούτης (77' Ανδρεάδης), Ελευθεριάδης (66' Ιορδανίδης Ν.).


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης): Καράδαης, Ιορδανίδης Αρ., Θεοδοσιάδης, Φραγκούλης, Τζελίδης, Ρούτσης, Περσίδης (46' Παπαϊωάννου), Μπλιός (66' Κυριακίδης Δ.), Κόντος (76' Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος (76' Χατζηδημητρίου), Ιορδανίδης Χρ (89' Στάικος).

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2012-13 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...