ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-2 : ασταμάτητοι οι ''κιτρινόμαυροι'' ....μια ανάσα απο την κορυφή!

Ασταμάτητο δείχνει το τραίνο της Νέας Αμισσού που πέρασε και απο την Καλλίφυτο με σκορ 1-2 επι του τοπικού Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Οι ''κιτρινόμαυροι'' μετά την 5η συνεχόμενη νίκη τους έφθασαν τους 18 βαθμούς - έναν λιγότερο απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη- και πλέον ακόμα και αν ο προπονητής Γιώργος Πολυχρονίδης εβδομάδες δηλώνει ότι ''δεν πάμε για πρωτάθλημα ...αλλά χαιρόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά'' δεν μπορεί κάποιος να μην τους συμπεριελάβει στα φαβορί για την φετινή κατάκτηση !

Η νίκη στην Καλλίφυτο επί του ανεβασμένου της τελευταίες εβδομάδες Εθνικού Αστέρα ήταν η πέμπτη σε πέντε εξόδους (5/5) και μένει να δούμε που έχει σκοπό να το φτάσει η φετινή Νέα Αμισσός ....ένα καλοδουλεμένο σύνολο με αρκετούς πιτσιρικάδες αλλά και έμπειρους συνάμμα !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν πιο δυνατά στο ματς , είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ απο το 23ο λεπτό που το πέτυχαν με τον Παύλο Βασιλειάδη ενώ στο 58΄ ο Παπακωσταντίνου διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΠ.

Ο Εθνικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μιχάλη Ασλανίδη στο 70΄και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς....με το 1-2 να είναι το τελικό σκορ !

Παρακάτω δείτε την καθιερωμένη ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και video με τα στοιχεία της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


πηγή φωτογραφιων : Στέλιος Παπαδόπουλος

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...