ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Μακεδονικός Αλιστράτης 1-1 : (Χ)αμένοι και οι δύο ! (vid)

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι των ουραγών στο Μενοίκιο Όρος , ανάμεσα στην Α.Ε. Καλής Βρύσης και τον Μακεδονικό Αλιστράτης (1-1) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι αμφότερες οι δύο ομάδες παρέμειναν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια στην συνέχεια του πρωταθλήματος....

Πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους ....δεύτερος συνεχόμενους βαθμός για τους φιλοξενούμενους....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο Μακεδονικός Αλιστράτης μπήκε καλύτερα έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τον Βασίλη Σαρακασίδη ....η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως έρχεται για την Καλή Βρύση στο 12΄όταν μετά απο φάουλ του Βουγόγια απο μέση απόσταση αυτός θα βρεί τον Λάμπρου που θα σουτάρει απο διαγώνια θέση και απο κοντά ο Παλτζίδης δεν θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στο πλεχτό σε κενό τέρμα!!!

Στο 35΄ο Μουχτάρης θα προσπαθήσει να ''κρεμάσει'' τον Τσακίρη ο τελευταίος όμως θα βρεθεί σε ετοιμότητα....

Στο 42΄ο Κωσταντινίδης θα πετύχει τέρμα το οποίο θα ακυρωθεί ως οφσαιντ και στην εξέλιξη της φάσης θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση της βοηθού διαιτητή...

Η Καλή Βρύση θα μπει στο δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο και στο 77΄θα δεχθεί τέρμα απο τον Κοκοτσάκη ο οποίος δέχθηκε την πάσα του Μουχτάρη και με ωραίο πλασέ θα ανοίξει το σκορ !

Στο 80΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Θεοφανίδη ο οποίος θα βρεθεί τετ α τετ με τον Τσακίρη αλλα ο τελευταίος θα διώξει με τα πόδια !!!!

Στο 83΄μεγάλη ευκαιρία για την Καλή Βρύση αυτή την φορά όταν ο Λάμπρου απο αριστερά θα βγάλει την παράλληλη σέντρα και ο Βασίλης Αβράμης απο κοντά σε κενό τέρμα δεν θα μπορέσει να την στείλει στα δίχτυα!!!

....και φθάνουμε στο 93΄όταν ο Καραγιαννίδης θα εκτελέσει κόρνερ ...πρώτη κεφαλιά απο τον Λάμπρου θα διώξει ο τερματοφύλακας της Αλιστράτης ...η μπάλα όμως μέσα απο έναν όμιλο παικτών θα καταλήξει στον Παλτζίδη ο οποίος θα την στείλει στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!!!!

Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)  :


* Δείτε στο παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...


Δόξα Πετρούσας : και την νέα χρονιά στο ''τιμόνι'' των ''Μαυραετών'' ο Ηλίας Παντζαρίδης!

 Με τον Ηλία Παντζαρίδη θα πορευθεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Δόξα Πετρούσας στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ! Αναλυτικά η ανακο...