ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Μακεδονικός Αλιστράτης - Γ.Σ. Προσοτσάνης 1-1 : πρώτος βαθμός για τους ''πράσινους''...πρώτο ''στραβοπάτημα'' για την Προσοτσάνη!

 Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Μακεδονικός Αλιστράτης ο οποίος υποχρέωσε τον Γ.Σ. Προσοτσάνης στην πρώτη φετινή απώλεια βαθμών , με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς ωστόσο αισθάνονται την ''ανάσα'' της Νέας Αμισσού που έχει 18β. και πλέον η συνέχεια απέκτησε την δική της ομορφιά....ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πράσινοι'' που έχουν αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες πήραν έναν πολύτιμο βαθμό και τώρα ταξιδεύουν στο Μενοίκιο Όρος για να αντιμετωπίσουν την Καλή Βρύση σε ένα ματς - εξάποντο!

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα , οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς ...είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ , είχαν δύο δοκάρια ωστόσο στο 37΄ο Τόπι άνοιξε το σκορ (0-1) ...

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ψυχωμένα στον αγώνα προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και απέναντι σε έναν αντίπαλο που ''έμεινε'' στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα στο 79΄ ο Μακεδονικός να φέρει το ματς στα ίσα (1-1) με τον Πολυζώνη ..

Λίγα λεπτά αργότερα η Προσοτσάνη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παγώνη στο 82΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι εξύβρισε αντίπαλο...

Παρακάτω δείτε την καθιερωμένη ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και video με τα στοιχεία της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :





Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...