ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Βώλακα - Φίλιπποι Δοξάτου 1-0 : πήρε το τρίποντο και ''σκαρφάλωσε'' στην 3η θέση !

 Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 1-0 επί των Φιλίππων Δοξάτου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι η ακριτική ομάδα ''σκαρφάλωσε'' στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και ατενίζει με διαφορετικό αέρα την συνέχεια ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''νερατζούρι'' προσπάθησαν να πάρουν κάτι θετικό στον Βώλακα ωστόσο δεν τα κατάφεραν ...

Στο αγωνιστικό μέρος , τα πρώτα 25 λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες ..αλλά απο εκεί και μετά μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί χάνοντας αρκετές ευκαιρίες εκ των οποίων όμως μόνο μια μετουσιώσαν σε γκολ με το έκτο προσωπικό τέρμα του Γιάννη Σίγγου στην φετινή περίοδο στο 39ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο για την ακριτική ομάδα που έβαλε ακόμη ένα τρίποντο στο ''σακούλι'' της...

Παρακάτω δείτε την καθιερωμένη ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και video με τα στοιχεία της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ! (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου)

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2023-24 για την ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους αγώνες μπαράζ και η Επιτροπή Διαιτησ...