ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας - Λάρισα 0-3 (SL K15) : ήττα μετά απο τέσσερα ματς...απο έναν ανώτερο αντίπαλο ! Αποτελέσματα και βαθμολογία

 Παίζοντας κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο η ήττα με 3-0 από την ομάδα της ΑΕΛ δεν αποτελεί απογοητευτικό αποτέλεσμα για τα μικρά ''Μαυραετόπουλα'' της Δόξας Δράμας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ στην κατηγορία Κ15...

Απέναντι στην δραμινή ομάδα οι «Βυσσινί» της Λάρισας παρουσιάστηκαν ποιοτικότεροι και πιο οργανωμένοι και με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο πήραν την νίκη.

Χωρίς τον τερματοφύλακα Γεωργακούδη που ήταν άρρωστος και με ατομικά λάθη που κόστισαν στη ροή του παιχνιδιού, οι παίκτες μας είχαν καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο όπου όμως είχε ήδη κριθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ της ΑΕΛ πέτυχαν οι Αγοραστός (12’ και 18’ ) και Τσακνάκης Γ. (20’).

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Μιχαηλίδης τόνισε:
«Κρατάμε τη καλή αγωνιστική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και τη δουλειά που κάνουμε. Ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και την βελτίωση της».
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλοσίδης / Τζιερτζίδης –Δημητριάδου

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχαηλίδης): Νάννος, Στοϊμενίδης, Βογιατζής, Αλκίδης (41΄Ποδαράς), Τόλιος, Μποϊτσιος, Γεωργιάδης Μ. (62’ Ζεδαμάνης), Γεωργιάδης Ν., Μαλλόσι (62’ Ιωαννίδης), Συλλογίδης (41’ Κοντογιαννίδης), Ιορδανίδης (62’ Σύρτας).

ΑΕΛ (Ελευθεριάδης): Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Κόντος (71’ Γουγουλιάς), Δεμίρης, Λυγούρας Γ., Αγοραστός (65’ Καραγιάννης), Μπασδέκης (71’ Γάτος), Τσακνάκης Γ. Τσακνάκης Μ., Νταφούλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :





Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...