ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-2 : σημαντικό ''διπλό- ανάσα'' για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

 Σημαντική νίκη για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που επικράτησε με σκορ 0-2 μέσα στον Ξηροπόταμο επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου , στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' ανέβηκαν στους οκτώ (8) βαθμούς και πήραν βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα εν'όψει της συνέχειας ενώ για τους ''κυανόλευκους'' αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά απο πέντε συνεχόμενα τρίποντα ...γεγονός που άφησε τον Μέγα τέσσερις βαθμούς μακριά απο την κορυφή!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο Μέγας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλα τρεξίματα και να βρίσκουν δύο γρήγορα γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου η Α.Ε.Α. απέκτησε ένα σημαντικό προβάδισμα μέσα στο παιχνίδι.

Στο 41΄ο Δαφνάκης και στο 42΄ο Τρελόπουλος έβαλαν μπροστά τους φιλοξενούμενους ...που προσπάθησαν να επανέλθουν στην επανάληψη αλλά το 0-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ...

Παρακάτω δείτε την καθιερωμένη ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και video με τα στοιχεία της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...