ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Πετρούσας - Πανδραμαϊκός 0-2 : δύσκολη πρόκριση για τους ''ερυθρόλευκους'' απέναντι στους αξιόμαχους ''Μαυραετούς'' ! (vid)

 Την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας πήρε ο Πανδραμαϊκός που πέρασε ''δια πυρός και σιδήρου'' απο την Πετρούσα νικώντας αρκετά δύσκολα την τοπική Δόξα με σκορ 0-2 !

Βέβαια την χαρά της πρόκρισης επισκίασε ο τραυματισμός του Γιώργου Μπερούκα στις καθυστερήσεις μετά απο ανατροπή του (κέρδισε το πέναλτι) απο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Χαρπαντίδη και άπαντες στο ''ερυθρόλευκο'' στρατόπεδο εύχονται να μην είναι ο τραυματισμός σοβαρός..

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , η Πετρούσα κοίταξε στα ίσια τον Πανδραμαϊκό ο οποίος μπήκε μπροστά στο σκορ στο 26ο λεπτό με τον Γιώργο Παυλίδη ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Δροσίδη στο 41΄όταν ο τελευταίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Σοϊλεμεζόγλου μετά απο παράλληλα πάσα του Παναγιώτου αλλά πάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού....

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση (με τον Κυριακίδη να προσπαθεί με σέντρα σουτ να ξεγελάσει τον Σοϊλεμεζόγλου αλλά και με τον Κοκοτσάκη με την μπάλα να φεύγει λίγο αουτ) ωστόσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με Παυλίδη και Μπερούκα..

Στις καθυστερήσεις ο Πανδραμαϊκός θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Μπερούκα απο τον Χαρπαντίδη με τον Ρεβυθόπουλο να ''κλειδώνει'' την νίκη - πρόκριση...

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία του αγώνα καθώς και τα στιγμιότυπα μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.





ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...