ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Σιταγρών - Άρης Φωτολίβους 0-1 : νέο σημαντικό ''διπλό'' για τα ''καναρίνια'' ! (vid)

 O Άρης Φωτολίβους ήταν ο νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Δόξα Σιταγρών ..σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Προσοτσάνης , στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Τα ''καναρίνια'' μετά την εκτός έδρας νίκη μέσα στην Γραμμένη την προηγούμενη εβδομάδα ''άλωσαν'' ακόμα μια δυνατή έδρα με σκορ 0-1 παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με +3 απο τον δεύτερο Ηρακλή Μυλοποτάμου...ενώ απο την άλλη πλευρά αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για την Δόξα Σιταγρών στο φετινό πρωτάθλημα !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν καλύτερα στο ματς ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στο 10' με τον Ρουμελιώτη !

Η Δόξα αν και ηττήθηκε έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνα ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι απο αυτό το ματς μιας και είχε τις κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει (βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας του Φωτολίβους Παναγιώτης Πούλας) ....είχε δύο δοκάρια αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί ....ενώ απο την άλλη πλευρά τα ''καναρίνια'' παρά τις απουσίες έκαναν σωστή διαχείρηση του προβαδίσματος και πήραν μια επαγγελματική νίκη !

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ενώ ακολούθως δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου και στο τέλος απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τον φακό της ''Ο'' :




































Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...