ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ορφέας Χωριστής 0-1 : ''σπουδαίο διπλό'' για τους ''κυανόλευκους'' που ''έπιασαν'' τους ''κιτρινόμαυρους'' στην 2η θέση ! (vid)

 Σπουδαίο διπλό για τον Ορφέα Χωριστής που επικράτησε μέσα στην Νέα Αμισσό επί του τοπικού ΠΑΟΠ με σκορ 0-1 στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι ''έπιασαν'' τους ''κιτρινόμαυρους'' στην 2η θέση όπου αμφότεροι έχουν απο 18 βαθμούς ...τέσσερις λιγότερους απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη!

Οι γηπεδούχοι τώρα προερχόμενοι απο πέντε σερί νίκες δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Μιχάλη Δούμπλατζη που όπως αποδείχθηκε ήταν και το νικητήριο!

Οι δύο ομάδες δεν είχαν τις κλασικές ευκαιρίες ωστόσο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φθάσουν στην ισοφάριση αν ο Τζιρίτης δεν έδιωχνε πάνω στην γραμμή σουτ του Πούλα στο ημίωρο...

Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κάτι ιδιαίτερο απο πλευράς φάσεων και έτσι οι ''κυανόλευκοι'' κατέκτησαν το τρίτο ''διπλό'' την τελευταία πενταετία μέσα στην Νέα Αμισσό !

Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)  :



* ευχαριστούμε θερμά την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου 

για το φωτογραφικό υλικό.


* Δείτε στο παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...



ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...