ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Φίλιπποι Δοξάτου - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 0-0 : έ(Χ)ασαν έδαφος αμφότεροι ! (vid)

(Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Φτελιάς ανάμεσα στους Φίλιππους Δοξάτου και τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου (0-0) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

photo : Doxatina nea / fb

Έτσι οι ''νερατζούρι'' με τον βαθμό αυτό ανέβηκαν μια θέση (στην 11η) και προσπέρασαν τον Καλαμώνα ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έμειναν μακριά απο την νίκη....παρέμειναν στην πεντάδα με 16 βαθμούς ωστόσο απέχουν πλέον απο την κορυφή έξι (6) βαθμούς !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο Ξηροπόταμος μπήκε καλύτερα στο ματς στο πρώτο τέταρτο ωστόσο στην συνέχεια το Δοξάτο ισορρόπησε ...με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο ημίωρο με τον Λυκίδη αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ..

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι του Δοξάτου μπήκαν καλύτερα έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια με Θωμαϊδη (55΄) και Παντίκογλου (87΄) ωστόσο το ''μηδέν'' έμελλε να σφραγίσει την αναμέτρηση...

Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθούν και τα στιγμιότυπα του αγώνα :



* Δείτε στο παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος ...



Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...