ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

SUPERLEAGUE : Ψάχνει αντίδραση ο Άρης....απέναντι στην Λαμία ! Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

 Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League είναι αυτό ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν κίνητρο, επιζητώντας το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, με το μυαλό στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πεντάδα.

Προερχόμενος από την ισοπαλία στο Περιστέρι, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 0-0 και στιγματίστηκε από τα επεισόδια, ο Άρης, ψάχνει την αντίδραση που θα του δώσει και πάλι την ώθηση για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Εμφανίστηκε πιο δυνατός κόντρα στον Ατρόμητο, όμως έμοιαζε ανήμπορος να βρει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Απομακρύνθηκε από την πεντάδα, όμως κρατά την 6η θέση και θέλει μόνο θετικά αποτελέσματα στα εναπομείναντα παιχνίδια πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο κύπελλο.
Οντουμπάτζο και Μπράμπετ, αποχώρησαν τραυματίες από το Περιστέρι, ωστόσο μόνο ο δεύτερο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να προφυλαχθεί.

Η Λαμία από την άλλη, πήρε την ισοπαλία από τον εξαιρετικό φέτος Βόλο, με 2-2, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει και το τρίποντο, σε ένα θεαματικό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική. Αυτή ήταν και η έκτη ισοπαλία σε 11 ματς στο πρωτάθλημα, με το πρόβλημα που έχει στο να βρει το γκολ, να συνεχίζεται. Τελευταία αναμέτρηση πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ είναι αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό, εντός έδρας. Οι μεσοεπιθετικοί Μαρμεντίνι και Ρόμανιτς έμειναν εκτός αποστολής, με τους Τζανετόπουλο και Καραμάνο να επιστρέφουν.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής: 

Τρίτη 8/11
20:00 Άρης-ΠΑΣ Λαμία

Τετάρτη 9/11
17:00 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
18:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΑΕΚ-ΟΦΗ
20:00 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Πέμπτη 10/11
19:00 Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Γιάννινα
21:30 Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...