ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου - Άρης Καλαμώνα : ...pregame , προϊστορία και στατιστικά !

 Μια νέα ενότητα αρχίζει σήμερα στην ''Ο'' με σκοπό κάθε Σάββατο - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - στο γήπεδο που θα αποφασίσετε να πάτε...να ξέρετε τα πάντα για τον αγώνα!

Αναλυτική παρουσίαση κάθε αγώνα , προϊστορία , στατιστικά και νέα των ομάδων !

Ξεκινάμε ;

Αρχή απο το Λεκανοπέδιο εκεί όπου ο τοπικός και αξιόμαχος στα τελευταία παιχνίδια Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου υποδέχεται τον Άρη Καλαμώνα που ψάχνει το τρίποντο ώστε να ανέβει βαθμολογικά !

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 










Οι ''Ακρίτες'' παίζουν καλή μπάλα στα τελευταία ματς ...είναι μέσα στο παιχνίδι ωστόσο στο τέλος του παιχνιδιού δεν παίρνουν αυτό που θέλουν ...

Ο αγώνας με τον Καλαμώνα θέλουν να είναι απαρχή των θετικών αποτελεσμάτων (σε τρία εντός έδρας ματς έχει ισάριθμες ήττες)  μιας και η ακριτική ομάδα έχει μόλις τρεις βαθμούς και πρέπει να αρχίσει να μαζεύει και αλλους για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων...



ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 









Οι ''κιτρινόμαυροι'' έχουν να κερδίσουν απο τις 29/10 ...όπου μεσολάβησαν δύο ισοπαλίες με Βώλακα και Καλαμπάκι ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στον Ξηροπόταμο.

Πλέον το ρόστερ έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό και θα πρέπει απο αυτό το ματς να ξεκινήσει η βαθμολογική συγκομιδή ώστε να μην χάσουν και άλλο βαθμολογικό έδαφος , μιας και ο στόχος της παραμονής - σύμφωνα με τις δηλώσεις  των ''κιτρινόμαυρων'' - μετατράπηκε μετά την ενίσχυση του ρόστερ σε βαθμολογική αναρρίχηση.

Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των οδηγιών του προπονητή Βασίλη Σαρακασίδη που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Ξηροποτάμο.


Γήπεδο : Κάτω Νευροκοπίου 










Διαιτητής : 
Γκαϊτατζής Δ. (Αλβανίδης Χ. - Παρασκεύουδης Α.)


''Με την γλώσσα των αριθμών'' 












Προϊστορία την τελευταία πενταετία 





Βαθμολογία πριν την έναρξη ....



EΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο! (30/3 (16:00) -31/3 (17:00)

  Πλήρης αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο (30-31/3) στην ΕΠΣ Δράμας...- ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ και καιρού επιτρέποντος - με την διεξαγωγή των ...