ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Oρφέας Χωριστής - Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου : ......pregame , προϊστορία και στατιστικά !

 Στο γήπεδο της Χωριστής ...ο τοπικός Ορφέας με νωπές ακόμα τις δάφνες απο τον μεσοβδόμαδο θρίαμβο επί της Δόξας Δράμας (την απέκλεισε απο την συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας) υποδέχεται τον υπολογίσιμο πλέον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου !

Αναλυτικά : 

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 


Δεν πάνε παρα μόνο λίγα 24ωρα απο την ώρα που οι ''κυανόλευκοι'' έκαναν τον αθλητικό ορίζοντα να παραμιλάει με το κατόρθωμα τους ...αφού οι γηπεδούχοι απέκλεισαν απο την συνέχεια του κυπέλλου ερασιτεχνών την ιστορική Δόξα Δράμας που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω...την Γ΄Εθνική!

Τώρα καλούνται ....να βάλουν ''κάτω την μπάλα'' και να ξεχάσουν γρήγορα τα πανηγύρια αφού μπροστά τους βρίσκεται ο υπολογίσιμος Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου !

Η δραμινή ομάδα θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Προσοτσάνη να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή..ενώ παράλληλα ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη αφού σε δύο μέχρι στιγμής αγώνες στην Χωριστή...έχει ισάριθμες ισοπαλίες!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Οι ''ροσομπλού'' μετρούν ήδη δύο ισάριθμα τρίποντα και πηγαίνουν στην γειτονική Χωριστή με στόχο βαθμό ή βαθμούς που θα τους δώσει ακόμη περισσότερο ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για την συνέχεια.

Με την επιστροφή του έμπειρου Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο , οι φιλοξενούμενοι δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και παρά τις μακροχρόνιες απουσίες είναι ικανοί για ''ζημιές'' !


Γήπεδο : Χωριστής  







Διαιτητής : 
Χορόζογλου Β. (Μπουλής Α. - Δημητριάδου Γ.)





''Με την γλώσσα των αριθμών'' 






Προϊστορία την τελευταία πενταετία 





Βαθμολογία πριν την έναρξη .... 


 


Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2012-13 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...