ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

ΣΟΚ ! Διάρρηξη στο γήπεδο του Μικροχωρίου και δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο της ομάδος Σάββα Μαυρομελίδη!

 Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο του Μικροχωρίου....

Η διάρρηξη στα γραφεία του συλλόγου που παρ'όλιγον να αποβεί μοιραία έχει ταράξει την ηρεμία στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο!

Συγκεκριμένα ....περί της 23:30 μ.μ. και ενώ ο πρόεδρος της ομάδος και καλός φίλος κ. Σάββας Μαυρομελίδης είχε μεταβεί στο γήπεδο για να απλώσει τις στολές που είχαν πλυθεί απο τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Αδριανή βρήκε τις πόρτες των γραφείων ανοιχτές...

Στην προσπάθεια του να δει τι συμβαίνει αντίκρυσε πέντε άτομα νεαρής ηλικίας (17-19 ετών) εκ των οποίων το ένα τον γρονθοκοπήσε δύο φορές με αποτέλεσμα ο κ. Μαυρομελίδης να σωριαστεί κάτω.

το κατσαβίδι με το οποίο έγινε η διάρρηξη στα γραφεία του Μικροχωρίου .

Ωστόσο παρά τα κτυπήματα κατάφερε να τους κυνηγήσει και να τους τρέψει σε φυγή , αφήνοντας το ΙΧ που είχαν σταθμεύσει στο παρακάτω στενό!

Όταν έφθασε η Ασφάλεια Δράμας βρήκε μέσα στο αμάξι τσαντάκι με τα στοιχεία και του δεύτερου νεαρού ενώ με την ανάκριση των δύο νεαρών αποκαλύφθηκαν και οι υπόλοιποι τρείς.

Οι νεαροί συνελήφθησαν και πλέον έχει οριστεί δίκη.


Εμείς να ευχηθούμε στον φίλο Σάββα γρήγορη ανάρρωση και την αμέριστη συμπαράσταση μας !

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...