ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

A΄ΕΠΣ Δράμας : η προ-αναγγελία της 6ης αγωνιστικής...η πρoϊστορία και οι διαιτητές των αγώνων !

 Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββάτο 19/11 το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας και όπως κάθε εβδομάδα πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το ''μενού'' της αγωνιστικής...η ''προϊστορία'' των αναμέτρήσεων μέσα απο το αρχείο της ORAGIASPOR κατά την τελευταία πενταετία καθώς και τους διαιτητές των αναμετρήσεων !

Αναλυτικά : 

Α΄ΕΠΣ Δράμας 

6η αγωνιστική 

Σάββατο 19/11 (ώρα 15:00) 


Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου - Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου

Ξεκινάμε την αναφορά μας στην προαναγγελία της αγωνιστικής απο το γήπεδο Καλλιφύτου , εκεί όπου ο τοπικός Εθνικός Αστέρας υποδέχεται τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου...σε ένα ματς - εξάποντο!

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο νίκη επί της Αλιστράτης έχοντας επτά βαθμούς ενώ την Τετάρτη αποκλείστηκαν στο 90΄απο τους Αμπελόκηπους για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Θα κυνηγήσουν το τρίποντο για να ανέβουν ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία .


Απο την άλλη πλευρά , οι Ακρίτες ταξιδεύουν στην Καλλίφυτο με τις τελευταίες εμφανίσεις να συνοδεύονται απο καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε Αλιστράτη και Ξηροπόταμο , και θέλουν το τρίποντο για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα..

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργιάδου και Κορμούλη.

Την περίοδο 2020-21 δεν έγινε η αναμέτρηση λόγω διακοπής του πρωταθλήματος ελέω πανδημίας...



Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Άρης Καλαμώνα 

Απο τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής αυτό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ξηροποτάμου .

Ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος προέρχεται απο τέσσερις συνεχόμενες νίκες και δη δύο διπλά σε Βώλακα και Νευροκόπι και με νίκη θα ''πιάσει'' την Προσοτσάνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' μετά τις τελευταίες προσθήκες πλέον έχουν ξεφύγει απο την διεκδίκηση της παραμονής και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδος έχουν θέσει τον πήχη αρκετά ψηλότερα.

Οι δύο ισοπαλίες κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις όπως το Καλαμπάκι και ο Βώλακας καταμαρτυρούν ότι κάτι άλλαξε στους ''κιτρινόμαυρους''...

Διαιτητητής της αναμέτρησης ο κ. Καλοσίδης με βοηθούς τους κ.κ. Παστιάδη και Αντωνίου.




Μακεδονικός Αλιστράτης - Ορφέας Χωριστής 

Στο γήπεδο Αλιστράτης ο ''πληγωμένος'' Μακεδονικός ψάχνει ''αντίδραση'' στα τελευταία γεγονότα και στην Καλλίφυτο φάνηκε μια ''ηλιαχτίδα'' φωτός με βάση την καλή εμφάνιση.

Θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ορφέα Χωριστής για να ''πάρει'' μπροστά  το ψυχολογικό κομμάτι!


Απο την άλλη πλευρά οι ''κυανόλευκοι'' προέρχονται απο ισοπαλία στο ντέρμπι με την Πετρούσα (0-0)....

Ως ομάδα που έχει στόχο τις πρώτες θέσεις  δεν έχει να σκέφτεται κάποιο άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης αν δεν θέλει να χάσει περισσότερο έδαφος ...

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αχθοφορίδης με βοηθούς τους κ.κ. Δημόπουλο και Μαρμαρίδη Α. 




Δόξα Βώλακα - Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 

Στον ακριτικό Βώλακα η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο ισοπαλία στον Καλαμώνα το προηγούμενο Σάββατο (2-2) και άνετη πρόκριση επί της Αλιστράτης (5-0) την Τετάρτη και θέλουν την νίκη για να μην χάσουν και άλλο έδαφος απο την κορυφή (βρίσκονται στο -8) ...


Απο την άλλη πλευρά οι ''ερυθρόλευκοι'' του Μπάμπη Ζεκερίδη ανεβαίνουν στον Βώλακα έχοντας υπέρ τους ...την εκτός έδρας συγκομιδή (2/2 με τέρματα 6-0) ενώ εντός έχουν ήττες ....ψάχνοντας έτσι το θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά....

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασκεύουδης Ν. με βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη και Αλβανίδη.

Την περίοδο 2020-21 δεν έγινε η αναμέτρηση λόγω διακοπής του πρωταθλήματος ελέω πανδημίας ενώ την περίοδο 2021-22 οι ομάδες ήταν σε διαφορετικούς ομίλους σε πρωτάθλημα και μπαράζ .


Δόξα Πετρούσας - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 

Ακόμα ένα απο τα σημαντικά ματς της αγωνιστικής αυτό που διεξάγεται στο γήπεδο της Πετρούσας...

Οι γηπεδούχοι μετά απο 4/4  , το προηγούμενο Σάββατο στην Χωριστή είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών διατηρώντας όμως το απαραβίαστο της εστίας (12-0 τέρματα) και πλέον υποδέχονται τον ΠΑΟΠ ο οποίος προέρχεται απο ρεπό και είναι ξεκούραστος (όπως και κάθε αντίπαλος των ''Μαυραετών'') με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει σε απόσταση βολής .


Απέναντι τους θα βρεθεί μια ομάδα , η Νέα Αμισσός, η οποία εκτός έδρας έχει μόνο νίκες (3/3) και σίγουρα και η ποιότητα των αντιπάλων...μας προμηνύει για ένα ''χορταστικό'' παιχνίδι (με τα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Πετρούσας την τελευταία πενταετία να είναι αμφίσκορα...με τους ''κιτρινόμαυρους'' να πηγαίνουν στην Πετρούσα με σκοπό να καταφέρουν σταματήσουν το αήττητο σερί των αντιπάλων ...

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χορόζογλου με βοηθούς τους κ.κ. Θαμνίδη και Μπόϊτσιο.


Την περίοδο 2020-21 δεν έγινε η αναμέτρηση λόγω διακοπής του πρωταθλήματος ελέω πανδημίας...




Α.Ε. Καλαμπακίου - Α.Ε. Αμπελοκήπων (γηπ. Αγ. Αθανασίου)

Σημαντικό ματς και στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου , με την Α.Ε. Καλαμπακίου να υποδέχεται την Α.Ε. Αμπελοκήπων σε έναν αγώνα που αποτελεί ντέρμπι ακόμα και αν οι ομάδες βρίσκονται μακριτά απο την κορυφή όπως τώρα...

Ιδιαίτερο ματς και για τον Αλέξη Αλεξέρη...ο οποίος απο πρόεδρος της Α.Ε. Καλαμπακίου την περυσινή χρονιά ...επιστρέφει ως αντίπαλος τώρα και τεχνικός διευθυντής της Α.Ε. Αμπελοκήπων!!!


Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο νίκη επί του Αγ.Αθανάσιου (1-2) και θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν ακόμη περισσότερο (βρίσκονται στο -5 απο την κορυφή) ...ενώ απο την άλλη πλευρά οι Αμπελόκηποι με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Ντίνο Τεγξίζογλου έχουν ''ανεβάσει'' ρυθμό και μετά την πρώτη νίκη επί της Καλής Βρύσης ...''στοχεύουν'' στο θετικό αποτέλεσμα ώστε να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά !

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκαϊτατζής με βοηθούς τους κ.κ. Ραβίκαλη και Σκριτζόβαλη.





Α.Ε. Καλής Βρύσης - Φίλιπποι Δοξάτου 

Ολοκληρώνουμε την ''βόλτα'' μας ...στους αγώνες της 6ης αγωνιστικής με την ''μάχη'' του Μενοικίου όπου η τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης με νέο προπονητή ...ένα ''δικό της παιδί'' τον Γιώργο Ζιώγα φιλοξενεί τους Φιλίππους Δοξάτου σε ένα ματς-εξάποντο!

Οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται απο 0/5 και 0-18 τέρματα στο πρωτάθλημα θέλουν την νίκη στο συγκεκριμένο ματς τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολικούς λόγους!

Πόσο μάλλον το πρώτο τους γκολ....που ήρθε αλλά ήταν σε αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη (ήττα και αποκλεισμός στο Φωτολίβος με σκορ 2-5)!


Απο την άλλη πλευρά οι ''νερατζούρι'' μετά το μεγάλο ματς με την Προσοτσάνη όπου την κοίταξαν ''στα ίσα'' χάνοντας την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη (προηγείτο με 3-1 στο 56΄ και το σκορ ήταν 3-3 στο 90΄....με τελικό αποτέλεσμα 3-6 υπερ των πρωταθλητών) και την άνετη πρόκριση στον Νεροφράκτη μεσοβδόμαδα (0-4) ''ανεβαίνουν'' στο Μενοίκιο με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα όπου δεν έχουν νικήσει την τελευταία πενταετία (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες) !

Διαιτητης της αναμέτρησης ο κ. Δηλγεράκης με βοηθούς τους κ.κ. Χασιώτη και Δημητριάδου.

Την περίοδο 2020-21 δεν έγινε η αναμέτρηση λόγω διακοπής του πρωταθλήματος ελέω πανδημίας...


η βαθμολογία πριν την έναρξη της αγωνιστικής :



ΕΠΣ Δράμας : πρωταθλητής Κ14 ο Αίαντας Δράμας!

 Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5 η αγωνιστική περιόδος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας και μετά την Δόξα Πετρούσας πο...