ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Α' ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 7ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , βαθμολογία και σκόρερς

 Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σε επτά αναμετρήσεις σημειώθηκαν μόλις 11 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 148 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , η Προσοτσάνη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της περιοχής νικώντας την Δόξα Πετρούσας με σκορ 3-0 χάρη σε τέρματα των Ευκαρπίδη (4΄) , Τσακμακίδη Κ. (15΄) και Γουνατίδη (75΄) και έτσι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς ...εκμεταλλεύομενη το στραβοπάτημα του Ξηροποτάμου!

Στην 2η θέση τώρα πέρασε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού που επικράτησε με σκορ 2-0 του μαχητικού Μακεδονικού Αλιστράτης χάρη σε τέρματα του Θεοδοσιάδη που αποδείχθηκε ''χρυσή αλλάγη'' με πεναλτι στο 72΄και ωραίο σουτ στο 90' +.....την ίδια ώρα που ο Ξηροπόταμος γνώριζε την ήττα μετά απο πέντε συνεχόμενες νίκες στον Άγιο Αθανάσιο με σκορ 1-0 (Σαλπιγκτίδης)...τελειώνοντας με δέκα παίκτες τον αγώνα λόγω αποβολής του Τσιάρα στο 60΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Ορφέας Χωριστής που προσπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου με σκορ 1-0 με τέρμα του Αθανασίου στο 60΄και συνέχισε έτσι την ανοδική του πορεία ...με τρείς νίκες μέσα σε μια εβδομάδα (Αλιστράτη και Καλλίφυτο για το πρωτάθλημα και πρόκριση μεσοβδόμαδα εναντίον της Δόξας για το κύπελλο!

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου που επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Άρη Καλαμώνα ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας!
Οι Ακρίτες αν και έμειναν πίσω στο σκορ στο ημίωρο με πέναλτι του Περπερίδη (28΄) εντούτοις βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το παιχνίδι με το αυτογκολ του Καγιάογλου αρχικά στο 47΄για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Τσενεκλίδης στο 69΄και να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ακριτική ομάδα !

Σπουδαίο διπλό και για την Δόξα Βώλακα μέσα στο Κραχτίδη με σκορ 0-1 επί της Α.Ε. Αμπελοκήπων χάρη σε γκολ του Στάϊκου Ν. στο 60' που την κράτησε στο κυνήγι της κορυφής (βρίσκεται στο -5) ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν χαμηλά στην βαθμολογία...

Τέλος στο μοναδικό ματς της ημέρας χωρίς γκολ (0-0) ...Φίλιπποι Δοξάτου και Α.Ε. Καλαμπακίου μοιράστηκαν τους βαθμούς (πρώτος εντός έδρας για τους ''νερατζούρι'') χάνοντας παράλληλα έδαφος στην διεκδίκηση της βαθμολογικής αναρρίχησης !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς με την πολύτιμη βοήθεια του Λάζαρου Παπαλαζάρου , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :








Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...