ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Α'ΕΠΣ Δράμας : ''ματσάρα'' στην Φτελιά....4η σερί νίκη για τον Ξηροπόταμο...''σεφτέ'' για τους Αμπελόκηπους...επανήλθαν στις νίκες Καλαμπάκι και Καλλίφυτος!

 Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου όπου σε επτά αναμετρήσεις σημειώθηκαν 24 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 117 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Προσοτσάνη πέτυχε το 5/5 ...περνώντας ''δια πυρός και σιδήρου'' απο την Φτελιά εκεί όπου είδε το Δοξάτο να προηγείται με 3-1 στο 56΄...αλλα απο εκεί και μετά ανέτρεψε το σκορ και με τρία τέρματα απο το 89΄μέχρι το 97΄πήρε πολύτιμο τρίποντο ....μένοντας παράλληλα μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στην 2η θέση τώρα αναρριχήθηκε ο Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου που σημείωσε την 4η συνεχόμενη νίκη του περνώντας απο το Λεκανοπέδιο με σκορ 1-2 επί του τοπικού Ακρίτα...


Στην Χωριστή , ο τοπικός Ορφέας και η Δόξα Πετρούσας έμειναν στο ''μηδέν'' (0-0) το οποίο όμως ήταν (Χ)ορταστικό με εκατέρωθεν φάσεις και μονομαχίες ...


Επιστροφή στις νίκες για το Καλαμπάκι που πήρε το ''γειτονικό ντέρμπι'' με τον Αγιο Αθανάσιο (0-2) ..με τους ''κιτρινόμαυρους'' παίκτες να κάνουν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους Λάζαρο Μουρατίδη ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια !


''Σεφτέ'' στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που επικράτησε με σκορ 4-0 της Α.Ε. Καλής Βρύσης που παρατάχθηκε χωρίς προπονητή και βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση (χωρίς βαθμό ....και χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα ....0-18) !!!


Βαθμολογική ανάσα για την Καλλίφυτο που επικράτησε με σκορ 2-0 της Αλιστράτης παίρνοντας νίκη - εξάποντο ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πράσινοι'' παρέμειναν χωρίς βαθμό μετά απο πέντε αγωνιστικές !


Τέλος στον Καλαμώνα , ο τοπικός Άρης και η Δόξα Βώλακα ΄΄μοιράστηκαν΄΄ γκολ και βαθμούς (2-2) σε ένα δυνατό παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (επιμέλεια : Λάζαρος Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :





Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...