ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Α΄ΕΠΣ Δράμας : 4/4 για την Προσοτσάνη...3/3 για την Πετρούσα...''άλωσε'' το Φαλακρό ο Ξηροπόταμος..''σεφτέ'' για το Νευροκόπι!

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 23 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 93 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , η Προσοτσάνη έκανε το 4/4 στην εκπνοή απέναντι στην Α.Ε. Αμπελοκήπων νικώντας με σκορ 2-1 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απο κοντά ακολουθεί  η Δόξα Πετρούσας που επικράτησε με σκορ 4-0 του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου ...έκανε το 3/3 ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί γκολ (12-0 !!!) .....

''Συγκάτοικοι'' με την Πετρούσα στην 2η θέση είναι ακόμα ο Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου που έφυγε με σπουδαίο διπλό νικώντας εκτός έδρας την Δόξα Βώλακα (1-2) πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη συνεχόμενη του νίκη...ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού στο γήπεδο της Φτελιάς επί των Φιλίππων Δοξάτου...

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου που αν και αγωνίστηκε για περισσότερη απο μία ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τριανταφυλλίδη στο 30΄ εντούτοις χάρη σε τέρμα του Χατζηλαζαρίδη απο τα 11 μέτρα έφυγε με το τρίποντο απο την έδρα της Αλιστράτης η οποία μεσοβδόμαδα είχε κύμα αποχωρήσεων..

Ο Άγιος Αθανάσιος έφυγε με το διπλό απο το Μενοίκιο Όρος νικώντας με σκορ 0-5  την τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα ενώ απο την άλλη πλευρά οι ΄΄κυανόλευκοι'' δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμα κάποιο βαθμό ενώ δεν έχουν πετύχει και τέρμα (0-14) !

Τέλος στο γειτονικό ντέρμπι ...Α.Ε. Καλαμπακίου και Άρης Καλαμώνα ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (2-2) με τους γηπεδούχους (τυπικά) να προηγούνται 2-0...ωστόσο ο ενισχυμένος πρόσφατα Άρης με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε έναν πολύτιμο βαθμό !


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη βοήθεια του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου ) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε)  : 







Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...