ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Πανδραμαϊκός - Πανθρακικός 4-1 : μετέτρεψε το ντέρμπι...σε υγιεινό περίπατο! (vid)

 Συνεχίζει τις ''υψηλές πτήσεις'' ο Πανδραμαϊκός ο οποίος συνέτριψε με σκορ 4-1 τον μέχρι χθες αήττητο και πρωτοπόρο Πανθρακικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου στην Γ΄Εθνική!

Έτσι η δραμινή ομάδα ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας το ''απόλυτο'' και κάνοντας το 3/3 ....πετυχαίνοντας μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη φορά τέσσερα τέρματα!

Απο την αρχή του αγώνα πάντως ο Πανδραμαϊκός έδειξε ποιος θα είναι το ''αφεντικό'' του αγώνα όταν και στο πρώτο επτάλεπτο προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε κεφαλιά του Κουκόλη στο 2΄ και σούτ του Παυλίδη στο 7΄απο ισάριθμες ασίστ (κόρνερ και πάσα)  του Γιαννόπουλου!

Στην επανάληψη παρ΄ότι οι Θρακιώτες μείωσαν στο 67΄με τον Σαπνάρα ...οι Δραμινοί αντέδρασαν γρήγορα και με τον Αχαλινόπουλο στο 72' απο τα 11 μέτρα (πέναλτι) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Στο 82΄ο Μπαμπαλής θα δώσει έτοιμο γκολ στον Παυλίδη (2ο προσωπικό) για να διαμορφώσει το τελικό σκορ 4-1 ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπερούκας (εκ των κορυφαίων) έχασε την ευκαιρία να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στον θρίαμβο των Δραμινών όταν και έχασε πέναλτι !

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Πέτρος Στοϊλας):
Σοϊλεμέζογλου, Μεντής, Ιγνατίου(46’ Τάσιος),Βασίλιεβτς, Μαχαίρας(65’ Μπερούκας), Μπάμπουρας(79’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος(90’ Καπουσούζης), Κουκόλης, Παυλίδης(90’ Μητρούσης).


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης):
Κοτσάκης, Καλογρανάς(51’ Αντωνιάδης), Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Χακάν, Γιαννατσικίδης, Σμαλής(67’ Φουρλατάρας), Βάσκος, Ντίνας(74’ Παχούμης), Τανζού.


* Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου καθώς και την συνέντευξη τύπου ....



Δόξα Πετρούσας : και την νέα χρονιά στο ''τιμόνι'' των ''Μαυραετών'' ο Ηλίας Παντζαρίδης!

 Με τον Ηλία Παντζαρίδη θα πορευθεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Δόξα Πετρούσας στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ! Αναλυτικά η ανακο...