ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Φίλιπποι Δοξάτου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 3-6 : βρέθηκε στα ''σχοινιά'' ...αλλά έφυγε με το διπλό πετυχαίνοντας επική ανατροπή!

 Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Προσοτσάνη που επικράτησε στο γήπεδο της Φτελιάς των Φιλίππων Δοξάτου με σκορ 3-6 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Σ'έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσέφεραν πολλά γκολ...μονομαχίες ...σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα....

Γκολ...κίτρινες και κόκκινες κάρτες .....πέναλτι...διακυμάνσεις ...διακοπές!

Οι Φίλιπποι μπήκαν πιο δυνατά και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε τέρματα των Κυριαζάκη και Καράνταη αιφνιδιάζοντας έτσι τους πρωτοπόρους!

Η Προσοτσάνη προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε το γκολ της μείωσης στις καθυστερήσεις με τον Γουνατίδη δίνοντας έτσι ενδιαφέρον για την επανάληψη...

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι Φίλιπποι διεύρυναν ακόμη περισσότερο το σκορ (3-1) με τον Κυριαζάκη ...ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκολ του Γιώργου Καραγιαννίδη (3-2) σε ένα σημείο όπου έμελλε να ''γυρίσει'' την παρτίδα με το μέρος της...

Στο 76΄η Προσοτσάνη εκτελεί πέναλτι με τον Κωσταντινίδη ο οποίος βλέπει τον κορυφαίο των γηπεδούχων να διώχνει ....

Βαδίζοντας προς το τέλος και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα ''μοιραζόντουσαν'' βαθμούς και γκολ ήρθε ο Λίπο για να ανατρέψει το σκορ στο 89΄και να κάνει το 3-4 !!!

Στις καθυστερήσεις οι πρωταθλητές βρήκαν ακόμη δύο γκολ με τον Μάριο Τόπι (97΄, 98΄) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου σε έναν αγώνα που βρέθηκαν να χάνουν στο 53΄να χάνουν με 3-1 και εν τέλει να επικρατήσουν με 3-6!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθούν και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) 



Ο Δραμινός Ισίδωρος Κουτσίδης στις πρώτες δηλώσεις ως πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού! (auto)

 Στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και ο ''δικός μ...