ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Δόξα Βώλακα - Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 3-1 : ''γκάζωσε'' στην επανάληψη...και επέστρεψε στις νίκες!

 Επιστροφή στις νίκες για την Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Αγίου Αθανασίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι Ακρίτες έφθασαν τους 10 βαθμούς και μείωσαν την απόσταση απο την κορυφή στους πέντε βαθμούς ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''ερυθρόλευκοι'' γνώρισαν την πρώτη ήττα εκτός έδρας μετά απο δύο (2/2) επιτυχημένες εξόδους!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Καραγιαννίδη αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η Δόξα ανέβασε ρυθμό , πίεσε ...είχε δύο δοκάρια με Βασιλειάδη και Μαρκόπουλο ...και ισοφάρισε στο 40΄με αυτογκολ του Δεληγιώρογλου..

Ένα αυτογκολ που φάνηκε να επηρεάζει τον Άγιο Αθανάσιο ο οποίος στην επανάληψη δεν είχε καλή απόδοση με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι που είχαν ανεβάσει γραμμές να φθάσουν σε ακόμα δύο τέρματα με τον Σταμπουλή Η. (53΄) και Τσαμπάζη (86΄) !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με όλα τα στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε):



A΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 1ο) : γενικά στατιστικά του πρωταθλήματος !

 Έφθασε λοιπόν η ώρα ...μετά απο αρκετούς μήνες δράσης (για τις ομάδες) και άρθρων (για εμάς) , να κάνουμε ''βουτιά'' στον κ...