ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Μέντεκας Καλαμ.- Δόξα 2016 0-3 : άνετο τρίποντο...και μόνη πρώτη!

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την γυναικεία ομάδα της Δόξας 2016 στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής γυναικών μετά το ''διπλό'' μέσα στην Καλαμαριά με σκορ 0-3 επί του Μέντεκα!

Έτσι η δραμινή ομάδα απο την 2η κιόλας αγωνιστική απολαμβάνει την ''μοναξιά'' της κορυφής στον 1ο όμιλο και θέλει να συνεχίσει ώστε να εξασφαλίσει απο νωρίς το πολυπόθητο +6 που δίνει την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ήταν ένας δύσκολο αγώνας λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου που δεν ευνοεί την δραμινή ομάδα καθώς είναι πλαστικός χλοοτάπητας..

Η Δόξα 2016 είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο έχασε δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί με την Μαρασλή και την Μπαντή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει , αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52 μετά από εκτέλεση κόρνερ και ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα η Μπαντή με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 .

Στη συνέχεια ο Μεντεκας είχε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει που δημιουργήθηκαν κυρίως από ατομικά λάθη των Δραμινών

Στο 85 με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή η 15χρονη Χατζηιωάννου έκανε το 0-2 για να έρθει στο 90 η Ζήση με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ της 12χρονης (!!!) Χιντζιδου να γράψει το τελικό 0-3!

Το θετικό εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι ότι η δραμινή ομάδα παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά με νεαρά κορίτσια από τα τμήματα υποδομής με χαρακτηριστικό ότι οι τρεις αλλαγές ήταν όλες δωδεκάχρονες ενώ στον αγώνα πήραν μέρος άλλες τρεις παίκτριες δεκαπέντε χρονών!!!


Η σύνθεση της Δόξας 2016 :

Ριζοπούλου , Ευστρατίου , Ζήση , Ιτόγια , Σωμάδη , Χατζηϊωάννου , Αλατζίδου (ημιχ. Λαζαρίδου) , Πουλιούδη (75΄Κελεμπέκη) , Μαρασλή , Ghazaryan (80΄Χιντζίδου) , Μπαντή (85΄Μπιλόρογλου)


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β΄Εθνικής Γυναικών έχουν ως εξής :







Enter

Kostas


Enter
Kostas

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...