ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Φίλιπποι Δοξάτου - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 2-3 : πρώτη νίκη με σπουδαία ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ! (vid)

 Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη για τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου που επικράτησε με σκορ 2-3 στο γήπεδο της Φτελιάς επί των Φιλίππων Δοξάτου στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας.

Σε μια αναμέτρηση που αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα, οι τυπικά γηπεδούχοι παρά τις αρκετές απουσίες και την κούραση απο τον σαββατιάτικο αγώνα έβγαλαν ενέργεια και προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Βασιλακάκη ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καράνταη στο 50΄....

Απο εκείνο το σημείο και έπειτα ξεκίνησε η αντεπίθεση της Καλλιφύτου η οποία μέσα σε μισή ώρα πέτυχε τρία τέρματα (60΄Ηλιόπουλος , 75΄Φουρουντζής , 80΄Παρουτσής ) και πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία κατακτώντας παράλληλα και το πρώτο τρίποντο της αγωνιστικής περιόδου!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία καθώς και τα στιγμιότυπα του αγώνα μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.






Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...