ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου - Άρης Καλαμώνα 2-1 : σπουδαίο τρίποντο για τους ''Ακρίτες''...έφερε ''τρικυμία'' στους κιτρινόμαυρους!

 Ολοκληρώνουμε  την αναφορά μας στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας , με την μεγάλη νίκη του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου που επικράτησε με ανατροπή μάλιστα του Άρη Καλαμώνα με σκορ 2-1 !

Έτσι η ακριτική ομάδα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα φθάνοντας τους έξι βαθμούς και πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική άνοδο που διάγει τις τελευταίες εβδομάδες!

Απο την άλλη πλευρά ..στους ''κιτρινόμαυρους'' αυτή η ήττα επέφερε τριγμούς αφού αμέσως μετά έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή Βασίλη Σαρακασίδη ο οποίος αποχώρησε απο την τεχνική ηγεσία της ομάδος...

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , και σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Περπερίδη στο 29΄απο τα 11 βήματα...

Στην επανάληψη ο Ακρίτας μπήκε δυνατά ανεβάζοντας τις γραμμές του ...με πρώτη καλή στιγμή την ισοφάριση απο τα πόδια του Καγιάογλου (αυτογκολ) στο 48΄ ενώ ο Τσενεκλίδης έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στο 69ο λεπτό !!!!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το video του αγώνα ....(πατήστε πάνω στην εικόνα για να την  μεγενθύνετε) : 



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...