ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Α.Ε. Αμπελοκήπων 2-1 : 4/4 για τους γηπεδούχους ....''έμφραγμα'' στην εκπνοή για τους μεταμορφωμένους ''κιτρινόμαυρους''!

 Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Προσοτσάνη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας που επικράτησε των Αμπελοκήπων με σκορ 2-1 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι σε ''νεκρό χρόνο''...με την εκπνοή , βρήκαν το γκολ που τόσο έψαχναν χάρη στον ...αντίπαλο Βασίλη Παπαδόπουλο που πήγε να διώξει την μπάλα και άθελα του , την έστειλε στο βάθος της εστίας του Κανάκη.

Η Προσοτσάνη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και το μετουσιώσε σε γκολ ανοίγοντας το σκορ στο 9΄με τον Τσακμακίδη.

Οι Αμπελόκηποι που παρουσιάστηκαν καλύτεροι συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες στο ντεμπούτο του Ντίνου Τεγξίζογλου στον ''κιτρινόμαυρο'' πάγκο , προσπάθησαν να απαντήσουν με Μίτρε και Μουρατίδη αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον Αστερίου ενώ οι ''κιτρινόμαυροι''  με την είσοδο του Τρελόπουλου κυρίως και του Χριστοφορίδη ανέβασαν την απόδοση τους φθάνοντας στην ισοφάριση στο 77΄με τον τελευταίο....


Φθάνοντας στην εκπνοή....και εκεί που όλα έδειχναν ''μοιρασμένα'' ήρθε το σουτ του Ρούσσου ...με τον Παπαδόπουλο στην προσπάθεια του να απομακρύνει ....να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδος του...

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αγωνιστικής με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το video με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 









Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...