ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Μακεδονικός Αλιστράτης 2-0 : ''ξεκλείδωσε'' το τρίποντο ο Θεοδοσιάδης και οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στο κυνήγι της κορυφής! (pics)

 Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού και πρώτη μέσα στο ''σπίτι'' του με σκορ 2-0 επί του αξιόμαχου Μακεδονικού Αλισράτης στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!


Οι ''κιτρινόμαυροι'' έτσι ''σκαρφάλωσαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς - τρεις λιγότερους απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πράσινοι'' παρέμειναν χωρίς βαθμό μετά απο επτά αγωνιστικές ωστόσο η βελτίωση τους ...στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι εμφανέστατη και με την πάροδο του χρόνου σίγουρα θα κάνει αρκετές ''ζημιές''....

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα με αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν στο πρώτο μέρος όπου μάλιστα είχαν και δοκάρι ωστόσο με την αρχή της επανάληψης η Αλιστράτη είχε δοκάρι με τον Κοκοτσάκη και τετ α τετ με τον Μουχτάρη ....πριν ο νεαρός Θεοδοσιάδης ''ξεκλειδώσει'' την νίκη με πέναλτι στο 73΄και με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 93΄!!!!!


Λεπτό προς λεπτό 

3΄σουτ του Πούλα εν κινήσει λίγο αουτ...

8΄γυριστό σουτ του Χατζηπουργάνη η μπάλα θα φύγει ελάχιστα αουτ...

22΄ΔΟΚΑΡΙ για την Νέα Αμισσό!
 ...ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Βασιλειάδη μετά απο σέντρα , η μπάλα θα βρεί την οριζόντια δοκό !

25΄σουτ του Παπακωσταντίονου λίγο αουτ....


52΄ΔΟΚΑΡΙ για την Αλιστράτη !
βολέ απο τον τερματοφύλακα της Αλιστράτης Αντωνιάδη ...η μπάλα θα καταλήξει στον Κοκοτσάκη ο οποίος με ωραίο σουτ απο το ύψος του ημικυκλίου θα τραντάξει το δεξί κάθετο δοκάρι του Λαμπρινουδάκη !!!!

55' κόρνερ του Βασιλειάδη , πρώτη κεφαλιά του Φερσιζίδη η μπάλα θα καταλήξει στον Τσιμισκίδη ο οποίος απο το μισό μέτρο θα πιάσει το γυριστό σουτ και θα δει την μπάλα να αποκρούεται εξ επαφής απο τον τερματοφύλακα της Αλιστράτης!!!!

68΄ σουτ του Μουχτάρη μέσα απο την μεγάλη περιοχή ο Λαμπρινουδάκης σε ετοιμότητα θα αποσοβήσει τον κίνδυνο !

72΄ο Ζαγιάγκου κερδίζει πέναλτι για την Νέα Αμισό και ο Θεοδοσιάδης ανοίγει το σκορ 1-0!!!!!

78΄σουτ του Πούλα θα φύγει ελάχιστα αουτ...

90'+1' διπλή ευκαιρία για την Νέα Αμισσό !
εν αρχή ο Αχιλλέας Μπιαζάκης δεν μπορεί να νικήσει απο κοντά τον κίπερ της Αλιστράτης , η μπάλα καταλήγει στον Βασιλειάδη που θα σουτάρει ...στην πορεία της μπάλας θα ''πεταχτεί'' εκ νέου ο Μπιαζάκης Αχ. που δεν θα προλάβει να την σπρώξει στα δίχτυα!!!!

93΄ 2-0 για την Νέα Αμισσό !
ο Βασιλειάδης απο θέση έξω δεξιά θα βρεί τον Βιζυινό στον άξονα ο οποίος θα τροφοδοτήσει τον Θεοδοσιάδη και ο νεαρός με ωραίο σουτ απο την αριστερη διαγώνιο της μεγάλης περιοχής θα πετύχει ένα πανέμορφο γκολ !!!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το video του αγώνα  (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 




* ευχαριστούμε θερμά την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου για το φωτογραφικό υλικό .

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...