ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Β' ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : στην κορυφή το Μικροχώρι...(Χ)ορταστικές ''ματσάρες'' σε Αρκαδικό και Καλό Αγρό ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 25 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 66 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , ο Άρης Μικροχωρίου βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα (9) βαθμούς μετά την μεγάλη νίκη επί του αξιόμαχου Πηγάσου Δράμας με σκορ 4-5 !

Στον Αρκαδικό ....διεξήχθη η ''ματσάρα'' της ημέρας...με τον τοπικό Αίαντα Κεραυνό και τον Ηρακλή Αδριανής να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ (5-5) και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα!

Στην Νέα Κρώμνη , ο τοπικός Ακρίτας και ο Ηρακλής Μαυροβάτου ''μοιράστηκαν'' γκολ και βαθμούς (3-3) , με τον ''Γηραιό'' να προηγείται δύο φορές ...να ισοφαρίζεται ισάριθμες , και τον Ακρίτα να ''γυρνάει'' το ματς στο 65' αλλά τελικά να μην μπορεί να κρατήσει την νίκη!

Τέλος στο μοναδικό παιχνίδι και στους δύο ομίλους όπου δεν υπήρχαν γκολ (0-0) Απόλλων Νεροφράκτη και Αστέρας Κουδουνίων αναδείχθησαν ισόπαλοι!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία , οι σκόρερς και η επόμενη αγωνιστική έχει ως εξής :







Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...