ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : ιστορικός βαθμός για τον Πήγασο...νίκες για Μικροχώρι , Αίαντα και Νέα Αμισσό Β΄!

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄Κατηγορία το απόγευμα της Κυριακής (μιας και ο 2ος είχε ρεπό) όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις σημειώθηκαν μόλις οκτώ (8) γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 41 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Κύριο χαρακτηριστικό η έντονη κακοκαιρία την ώρα των αγώνων όπου στάθηκε στα γήπεδα και η αιτία για ολιγόλεπτη διακοπή ...

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , ο Πήγασος Δράμας κατέκτησε τον ''παρθενικό'' του βαθμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά το 0-0 που απέσπασε στον Μαυρόβατο απο τον τοπικό Ηρακλή ο οποίος έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3/3 και είδε Μικροχώρι και Νέα Αμισσό Β΄να τον πλησιάζουν!

Ο Άρης Μικροχωρίου σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και έφθασε τους έξι βαθμούς νικώντας με σκορ 3-0 τον Απόλλωνα Νεροφράκτη χάρη σε τέρματα των Μπουμπέκη (29' , 81' πεν.) και Βασιλειάδη (25')!

Ο Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού πέρασε απο την Νέα Κρώμνη νικώντας τον τοπικό Ακρίτα με σκορ 0-3 χάρη σε τέρματα των Μητρούση , Βασιλειάδη και Πεταλίδη σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα !

Τέλος ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού Β΄ με δύο τέρματα στο τελευταίο μισαωρο (66' Τυπάδης , 85΄Ουνάι) πήρε την νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα Κουδουνίων εκτός έδρας με σκορ 0-2 !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (επιμέλεια : Λάζαρος Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :







Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...