ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : άνετες νίκες για Νέα Αμισσό Β΄και Κουδούνια ....με το ''δεξί'' η Αδριανή...τέσσσερα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο για τον Μαυρόβατο ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 1η αγωνιστική ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας και συγκεκριμένα του 1ου ομίλου όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις σημειώθηκαν 19 γκολ !

Ηρακλής Αδριανής 2022-23


Άνετες νίκες εκτός έδρας σημείωσαν ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄(0-6 στον Καλό Αγρό επί του Πήγασου σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά παιχνίδι λόγω της απώλειας του προέδρου των γηπεδούχων Χρήστου Νάτση ) και ο Άστέρας Κουδουνίων (1-5 μέσα στην Νέα Κρώμνη επί του τοπικού Ακρίτα χάρη σε χατ-τρικ του Ορλεάν) !

Σημαντική νίκη για τον Ηρακλή Μαυροβάτου που επικράτησε με σκορ 4-0 επί του Απόλλωνα Νεροφράκτη ...ενώ αγωνιζόταν απο το 72΄με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βουνοτραπίδη .

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν απο το 80ο λεπτό και μετά !

Τέλος στο ντέρμπι της ημέρας , ο Ηρακλής Αδριανής μπήκε με το ''δεξί'' στο νέο πρωτάθλημα με σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στο Μικροχώρι με σκορ 1-2 χάρη σε τέρμα που σημείωσε λίγο πριν την λήξη ο Κουγιουμτζίδης!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας , οι σκόρερς (επιμέλεια : Λάζαρος Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας έχουν ως εξής  (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :








Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...