ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Γ' Εθνική (1ος όμιλος) : ''Φουριόζος'' μπήκε στο πρωτάθλημα ο Πανδραμαϊκός...άτυ(Χ)η η Δόξα Δράμας ... 2/2 για Πανθρακικό και Ξάνθη !

Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο όπου σε επτά αναμετρήσεις σημειώθηκαν 21 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 40 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε ''φουριόζος'' στο πρωτάθλημα περνώντας άνετα απο την Χρυσούπολη όπου νίκησε τον τοπικό Νέστο με σκορ 1-4 στο γήπεδο του Αγιάσματος χάρη σε τέρματα των Γιαννόπουλου , Κουκόλη , Παυλίδη και Μαχαίρα!

Η Δόξα Δράμας απο την άλλη παρά την καλή εμφάνιση έμεινε στο ισόπαλο σκορ 1-1 και έ(Χ)ασε την ευκαιρία να κάνει το 2/2 αφού οι προσπάθειες της έπεσαν πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα της Καβάλας Σταθάκη....με τον Περσίδη να ανοίγει το σκορ στο 7΄...και τον Καζαντζίδη να φέρνει το ματς στα ίσα στο ημίωρο!

Ο Πανθρακικός πέτυχε την νίκη της ημέρας φεύγοντας απο την Καβάλα με το διπλό (1-3) απέναντι στον Βύρωνα και έτσι έφθασε τους έξι βαθμούς  και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το ερχόμενο Σαββάτο την Ξάνθη στο ντέρμπι κορυφής...

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Καμπανιακό (0-1 μέσα στον Αγροτικό Αστέρα) και Θερμαϊκό (0-1 μέσα στην Αλεξανδρούπολη) ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε σχετικά εύκολα τον Άρη Αβάτου με σκορ 3-1!

Τέλος , η Ξάνθη έκανε το 2/2 νικώντας άνετα τον Μέγα Αλεξ. Ορφανίου με σκορ 4-0 και τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει στο ''Ελ Θρακικό'' τον Πανθρακικό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην κορυφή! 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκορερς (επιμέλεια : Αργύρης Τσιγγενόπουλος) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική η οποία να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11 και όχι την Κυριακή λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής που ακολουθεί την Τετάρτη 30/11) έχουν ως εξής :

Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 3-1 (16' Πέτρου, 27' Καρατλίδης, 77' Λιάρας - 21' Μουξιός)

Αγροτικός Αστέρας – Καμπανιακός 0-1 (75' Ξανθόπουλος)

Δόξα Δράμας – Καβάλα 1-1 (7' Περσίδης - 30' Καζαντζίδης)

Αλεξανδρούπολη FC  – Θερμαϊκός 0-1 (77' Πουρνάρας)

Βύρων Καβάλας – Πανθρακικός 1-3 (53' Δερμιτζάκης - 25',79' Βάσκος, 31' Χαλήλ)

Νέστος Χρυσούπολης – Πανδραμαϊκός 1-4 (74' Νύκταρης - 39' Γιαννόπουλος, 60' Κουκόλης, 69' Παυλίδης, 90' Μαχαίρας πεν)

Ορφέας Ξάνθης – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 4-0 (15' Τσάκαλος, 37' Τορομανίδης, 48'-67' Κουκουρίγκος)

Ρεπό: Ποσειδών Μηχανιώνας



η επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 26/11 , 15:00) 

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Παραλιμνίου 

Άρης Άβατου - Δόξα Δράμας 

Καμπανιακός - Αλεξανδρούπολη 

Θερμαϊκός - Βύρωνας Καβάλας 

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας - Νέστος Χρυσούπολης 

Πανθρακικός - Γ.Σ. Ξάνθη 

Πανδραμαϊκός - Μέγ.Αλέξ. Ορφανίου 

Ρεπό : Α.Ο. Καβάλα 










Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...