ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Δόξα Βώλακα - Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 1-2 : σπουδαίο διπλό για τους ''κυανόλευκους''...που ''ανεβάζουν στροφές'' !

 Τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα σε μια εβδομάδα για τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου που επικράτησε με σκορ 1-2 στους πρόποδες του Φαλακρού Όρους με σκορ 1-2 επί της τοπικής Δόξας Βώλακα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''κυανόλευκοι'' ξεπερνώντας το σοκ της πρεμιέρας (0-6 απο την Προσοτσάνη) σκαρφάλωσαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα επικρατώντας άνετα του Καλαμπακίου και φεύγοντας με το ''διπλό'' απο Καλή Βρύση και Βώλακα έστειλε το μήνυμα ότι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικός και ικανός για πολλές ζημιές!

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την τοπική Δόξα πετυχαίνοντας δύο γκολ μέχρι το 25ο λεπτό και παίζοντας αποτελεσματική άμυνα πάνω στα ατού των γηπεδούχων κατάφεραν να αναχαιτίζουν τις επιθετικές προσπάθειες των ''Μαυραετών'' 

Απο την άλλη πλευρά η τοπική Δόξα είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων που όμως αποδείχθηκαν ανούσιες απέναντι στην οργανωμένη διπλή ζώνη άμυνας του Ξηροποτάμου.

Ο Βώλακας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 80΄με τον Νίκο Στάικο που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-2 ....

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αγωνιστικής με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το video με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 



Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...