ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 1-2 : ''ζευγάρωσε'' τις νίκες στο Λεκανοπέδιο ....και ανέβηκε στην 2η θέση!

 Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου που επικράτησε στο Λεκανοπέδιο επί του τοπικού Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με σκορ 1-2 και πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη έφθασε τους 12 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας!

Σ'ενα βαρύ τερέν - όπως και σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα - ο Μέγας παρ'όλο που βρέθηκε σε μέτρια μέρα άνοιξε το σκορ στο 57΄με τον Τανούσι ενώ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λυκίδη στο 89΄!

Ο Ακρίτας που παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ζυρινίδη!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθούν και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)





A΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 1ο) : γενικά στατιστικά του πρωταθλήματος !

 Έφθασε λοιπόν η ώρα ...μετά απο αρκετούς μήνες δράσης (για τις ομάδες) και άρθρων (για εμάς) , να κάνουμε ''βουτιά'' στον κ...