Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 1-2 : ''ζευγάρωσε'' τις νίκες στο Λεκανοπέδιο ....και ανέβηκε στην 2η θέση!

 Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου που επικράτησε στο Λεκανοπέδιο επί του τοπικού Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με σκορ 1-2 και πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη έφθασε τους 12 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας!

Σ'ενα βαρύ τερέν - όπως και σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα - ο Μέγας παρ'όλο που βρέθηκε σε μέτρια μέρα άνοιξε το σκορ στο 57΄με τον Τανούσι ενώ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λυκίδη στο 89΄!

Ο Ακρίτας που παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ζυρινίδη!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθούν και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)

Xανιώτης - Δόξα Δράμας 2-1 : έμεινε μακριά απο την νίκη ....και χρειάζεται αντίδραση πριν είναι αργά !

 Την ήττα γνώρισε η Δόξα Δράμας στην Χαλκιδική με σκορ 2-1 απο τον Α.Ο. Χανιώτη , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθ...