ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Α.Ε. Καλαμπακίου - Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-1 : έ(Χ)ασαν έδαφος αμφότεροι!

(Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ''κιτρινόμαυρο'' ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Α.Ε. Καλαμπακίου και την Α.Ε. Αμπελοκήπων , οι οποίες αναδείχθησαν ισόπαλες με σκορ 1-1 !

Έτσι οι δύο ομάδες έ(Χ)ασαν έδαφος αμφότερες με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή στους δύο βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χαμηλά ωστόσο η εικόνα τους πλέον έχει αλλάξει προς το καλύτερο ...

Οι Αμπελόκηποι προηγήθηκαν με τον Μίτρε στο 24΄ σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση με τον Προκοπίου στο 57ο λεπτό!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με όλα τα στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα(πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...