ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Άρης Αβάτου - Δόξα Δράμας 1-0 : ντροπιαστική ήττα για τους Μαυραετούς ...

 Δυστυχώς το ''καμπανάκι'' της Χωριστής την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο της ΕΠΣ Δράμας δεν ήταν αρκετό ώστε να ''αφυπνίσει'' την Δόξα Δράμας η οποία το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ήττα με σκορ 1-0 στην Φελώνη της Ξάνθης απο τον ουραγό μέχρι χθές Άρη Αβάτου και πλέον καλείται να συνέλθει άμεσα ώστε να μην βρεθεί απο πολύ νωρίς σε περιπέτειες ...

photo : Νεκτάριος Αμποβιανίδης (sportsaddict.gr)

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι απέναντι στους Μαυραετούς και μόλις στο 7΄άνοιξαν το σκορ με τον Χασάνογλου μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα βρέθηκαν κοντά σε δύο ακόμα γκολ (19΄, 40΄) αλλά στα σούτ των Γκαρνέτα και Μούξιου ο δραμινός κίπερ Μπεζυρτζής είπε ΟΧΙ!

Στην επανάληψη η δραμινή ομάδα με Κόντο (51΄) και Μκρτσιάν (59΄) προσπαθησε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο τερματοφύλακας των Ξανθιωτών Καρά Ισμαήλ κράτησε την σπουδαία νίκη για την ομάδα του..


ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελης):
 Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης (79′ Τσάπαρης), Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Μουξιός(89′ Αγροκώστας Δ.), Κοντογιαννίδης(89′ Θεοδωρόπουλος), Γκαρνέτας (66′ Αναγνωστόπουλος).


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): 
Μπεζυρτζής, Θεοδοσιάδης (35′ Πιτσόλης), Ντόσης, Φραγκούλης (46′ Παπαϊωάννου), Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιός, Περσίδης (58′ Χατζηδημητρίου),Πιρές, Κόντος, Παπαδόπουλος.

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...