ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 0-4 : σημαντικό τρίποντο στο Μενοίκιο για τους φιλοξενούμενους! (vid)

 Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου που επικράτησε στο Μενοίκιο με σκορ 0-4 επί της Α.Ε. Καλής Βρύσης στον εξ αναβολής αγώνα που έκλεισε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας .

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους έξι βαθμούς ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι μετά απο τρείς αγώνες δεν έχουν βαθμό αλλά και τέρμα (0-9)..

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο Μέγας έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς και έτσι με δύο τέρματα του Τανούσι στο πρώτο μέρος μπήκε σε θέση οδηγού για την αναμέτρηση...

Η ομάδα του Μενοικίου που προσπάθησε να επανέλθει στο ματς με προσπάθειες του Μιχάλη Κωσταντινίδη δέχθηκε ένα απίστευτο τέρμα απο το κέντρο του γηπέδου όταν ο Πάνος είδε τον Τσακίρη εκτός θέσης και ''εξαπέλυσε'' έναν κεραυνό απο περίπου 50 μέτρα!

Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σημειώθηκε απο τον Λυκίδη στο 70΄...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με όλα τα στοιχέεία καθώς και τις καλύτερες φάσεις μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος.





Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...