ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Μακεδονικός Αλιστράτης - Ορφέας Χωριστής 0-3 : επιστροφή στις νίκες για τους ''κυανόλευκους'' !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ορφέα Χωριστής που επικράτησε με σκορ 0-3 μέσα στην Αλιστράτη επί του τοπικού Μακεδονικού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κυανόλευκοι'' έφθασαν τους 11 βαθμούς και ανέβηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πράσινοι'' παραμένουν χωρίς βαθμό μετά απο έξι ''στροφές''!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι πάλεψαν παρά τα προβλήματα τους να πάρουν κάτι θετικό απο αυτό το ματς...και το κατάφεραν μέχρι το 70΄όταν και ο Αλέξης Κουμπρόγλου άνοιξε το σκορ απο τα 11 μέτρα!

Η Αλιστράτη προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα ....ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο Κουμπρόγλου με δεύτερο προσωπικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ....για να έρθει ο Αμανατίδης στο 82΄να ''κλειδώσει'' την νίκη για τους φιλοξενούμενους !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με όλα τα στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε):



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...