ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2 : το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον προπονητή τους έκαναν οι ''κιτρινόμαυροι''!

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Α.Ε. Καλαμπακίου που επικράτησε με σκορ 0-2 στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ που έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους Λάζαρο Μουρατίδη που είχε γενέθλια (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΖΟ!!) έφθασαν τους δέκα (10) βαθμούς σε ένα γήπεδο...γνώριμο την φετινή χρονιά (το ''μοιράζονται'' με τον Άγιο λόγω εργασιών στο γήπεδο του Καλαμπακίου) ενώ το αξιοσημείωτο απο την άλλη πλευρά είναι ότι ο Άγιος Αθανάσιος έχει τρείς ήττες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς...με τις νίκες του (2) να προέρχονται μακριά απο την έδρα του!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...και σε ένα ματς ισορροπημένο οι ''κιτρινόμαυροι'' προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Σαλωνίδη έχοντας την υπεροχή στην συνέχεια όπου και φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί απέναντι στον Αγιο που είχε και αυτός καλές στιγμές στο παιχνίδι...με σημαντικότερη το δοκάρι στο 40΄!

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75΄ο Χιντζίδης δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ΑΕΚ....

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθούν και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)



Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...