ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας - Δόξα Δράμας 0-1 : ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το ''δεξί'' ...απο την ''άσπρη βούλα''! (video)

 Με το δεξί ξεκίνησε η Δόξα Δράμας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα κερδίζοντας μέσα στη Νέα Μηχανιώνα τον τοπικό Ποσειδώνα με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ΄΄Μαυραετοί΄΄ περιορίστηκαν σε ρόλο αμυνόμενου ενώ στο δεύτερο ισορρόπησαν το παιχνίδι και έγιναν πιο δημιουργικοί επιθετικά.

Ο Αλέξης Κόντος ήταν αυτός που αξιοποίησε την καλύτερη ευκαιρία καθώς ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 65 το οποίο χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα μας.

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Δημέρας / Μπουρονίκος - Κοτούμπας (Λάρισας)

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Καλλίδης (70' Ταουσάνης), Τραχανάς, Λαγότζος, Δεληζάνος, Τεμέρτζόγλου (87' Κανέλης), Προύντσης, Ξιφιλίνος (59' Κωστίκος), Αλτιντζής, Ξανθόπουλος (87'Κίτμαν), Γκέσιος.

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Ντόσης, Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιός, Πιτσόλης (54' Περσίδης), Πιρές, Κόντος (82' Ρούτσης), Παπαδόπουλος (87' Χατζηδημητρίου).


* Παρακάτω δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης και τις δηλώσεις προπονητών μέσα απο το ORASI TV του καλού φίλου Άγγελου Χάνου.








Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και συγκεκριμένα στο...