ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Φίλιπποι Δοξάτου - Α.Ε. Καλαμπακίου 0-0 : (Χ)αμένοι και οι δύο !

 (X)ωρίς νικητή και χωρίς γκολ (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στους Φίλιππους Δοξάτου και την Α.Ε. Καλαμπακίου ..σε ένα γειτονικό ντέρμπι που έγινε σε ουδέτερη έδρα (γηπεδο Φτελιάς) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς εντός έδρας νίκη και με οκτώ (8) βαθμούς ...ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' έχασαν έδαφος στην μάχη της κορυφής αφού είδαν την Προσοτσάνη να ξεφεύγει στο -6 !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , το Καλαμπάκι στο πρώτο μέρος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με την ευκαιρία του Καπτέλι ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι  με την είσοδο των  Κεσίδη (δύο ευκαιρίες) και Κωσταντινίδη ανέβασε γραμμές ωστόσο το γκολ δεν ήρθε!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το video του αγώνα ....(πατήστε πάνω στην εικόνα για να την  μεγενθύνετε) : 



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...