ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

XANΘ - Δράμα'86 18-34 : άνετη νίκη στην Θεσσαλονίκη και αναρρίχηση στην τετράδα!

 Με πολύ σοβαρό πρόσωπο οι Δραμινοί ειδικά στο Α' ημίχρονο κατάφεραν να κερδίσουν τελικά εύκολα την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη με σκορ 18-34 και να ''σκαρφαλώσουν'' ακόμη υψηλότερα - στην πρώτη τετράδα- για πρώτη φορά απο την αρχή της περιόδου!

Με τον Παπάζογλου να έχει κέφια, τον Καβάζη να σκοράρει να οργανώνει αλλά και να κάνει πολλά φάουλ(συνολικά 10) την άμυνα να έχει πολύ καλή λειτουργία οι Δραμινοί έκαναν τα δύσκολα εύκολα.

Ο Παπαγεωργίου για μια ακόμη φορά είχε πολύ καλά στατιστικά (ξεπερνούν το 90% από την αρχή του πρωταθλήματος)και είχε και τον Σίνα με τον Χαιτίδη σε πολύ καλή επιθετικά Δράμα.

Το πολύ καλό Α' ημίχρονο της ομάδας έδωσε την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος στον Σάκη Βαλαβάνη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του.

Στον χρόνο που χρησιμοποιήθηκαν πολλοί καλοί ήταν και οι Μπάρμπας Βασιλείου δείχνοντας ότι βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Τουνγκελίδη (διάστρεμμα) που θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του αύριο από τον γιατρό της ομάδας.

Οι Δραμινοί βρίσκουν σιγά σιγά τον δρόμο τους βελτιώνουν την ομοιογένειά τους παρόλο που έχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού.


 
Τα πεντάλεπτα:
1-3, 2-5, 3-8, 4-11, 4-13, 7-17 (ηχμ),
9-20, 14-22, 15-28, 16-30, 18-32, 18-34


ΧΑΝΘ (Μαστορογιάννης): Δάιος, Ιωαννίδης 1, Κουκλοτίδης 2, Ανδρεαδάκης 3, Σ. Σαράφης 2, Σκούφας 4, Σ. Σαράφης, Τσιρογιάννης 1, Πάντζιος, Παπαδόπουλος, Αγαθόνικος, Γιαννακίδης, Σαρηγιαννίδης, Φιλόσογλου 1, Παλάσκας 4.
ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 2, Χάιτιδης 3, Πολυδωρος 1, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρικογλου 2, Τορνικίδης 2, Τόσκας 2, Τουνγκελίδης 1, Καβαζης 6, Παπαγεωργίου 4, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 2, Σίνα 6.

Διαιτητές: Λινάρδος- Τσιάνας,

Δίλεπτα: 2-5,

Πέναλτι: 2/2-3/4


* Στον άλλο αγώνα που έκλεισε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ο Ιωνικός επικράτησε του Δούκα με σκορ 26-25 .

* H βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά την 5η αγωνιστική:



Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...