ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ ! Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφεύγει η Super League 2 αν ανέβουν Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκος!!!!

 Δυστυχώς η περιπέτεια του Πανδραμαϊκού ...τελειωμό δεν έχει και μετά απο τις συνεχείς αναβολές για την απόφαση να οριστικοποιηθεί η άνοδος του ...στην Σούπερ Λίγκ 2 μετά την δικαίωση του απο το Διαιτητικό Δικαστήριο....έρχεται τώρα η ίδια η Σούπερ Λίγκ 2 ...δια στόματος του προέδρου της Λεωνίδα Λεουτσάκου να δυσκολέψει τα πράγματα!!!!

Αναλυτικά : 

Με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο προειδοποίησε ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Η εν λόγω απόφαση αναμένεται να παρθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στο πλαίσιο της συνεδρίασης που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (6/10) και αφορά την άνοδο του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη Super League 2, αλλά και την αποκατάσταση όσων ομάδων δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (π.χ. παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στη Γ' Εθνική), χωρίς να «πειραχτούν» οι ομάδες που αγωνίστηκαν στη Γ' Εθνική δίχως να πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου.

«Το πρωτάθλημα θα γίνει με 30 ομάδες. Θέλουμε ο αριθμός των ομάδων κάθε χρόνο να μειώνεται», είπε μεταξύ άλλων χθες ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, του απάντησε λέγοντας ότι υπάρχει εντολή από τη Γενική Συνέλευση, την οποία πρέπει να υλοποιήσει.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε πει σε αποστροφή του λόγου του ...ότι οι ομάδες που κατέκτησαν την άνοδο στο χορτάρι θα ανέλθουν ενώ αυτές που δικαιώθηκαν απο το Διαιτητικό Δικαστήριο θα ευνοηθούν....ΜΥΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Ας ελπίσουμε πλέον να ληφθεί μια απόφαση ...γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες ....ας ελπίσουμε ο Πανδραμαικός να είναι μέσα σε αυτό...και ας ελπίσουμε κάποια στιγμή το Ελλαδιστάν να βρεί το δρόμο του....

Ίδωμεν!

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...