ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

SL2 : στις 6/11 η σέντρα...ιδού οι νέοι όμιλοι μετά τις αποφάσεις!

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το Δ.Σ. της SUPERLEAGUE 2 το οποίο μετά τις τελευταίες εξελίξεις (άνοδος Ηρακλή Λάρισας και αναπληρώσεις κενών) προχώρησε στην μεταβολή της σέντρας η οποία τελικά θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου ενώ έγινε εκ νέου διαχωρισμός των ομίλων!

Αναλυτικά οι αποφάσεις της διοργανώτριας :

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι έχουν ως εξής :

Βόρειος Όμιλος: 
Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας


Νότιος Όμιλος: 
Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...